0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Acryl Gel Cover Glam 30m

Acryl Gel Cover Glam znamke Divine Nails je revolucionarni akril gel najnovejših formulacij, ki zagotavlja izjemno kvaliteto.
Acryl Gel Cover Glam 30m
Acryl Gel Cover Glam 30m
Acryl Gel Cover Glam 30m

Akril gel je visoke viskoznosti, kar omogoča izjemno enostavno modeliranje in oblikovanje, primeren je za krajše ali daljše nohte vseh oblik. Uporabite lahko tudi za grajene tehnike geliranja.  Po polimerizaciji je gel trden, vendar ostane fleksibilen in zelo enostaven za piljenje. 

NASVET: Poleg Acryl Gel Cover Glam vam priporočamo tudi uporabo čopiča »Acryl Gel«, ki ima na drugem koncu tudi spatulo. Ščetine čopiča so skrbno izbrane in oblikovane, zato bo delo z njim še lažje. Acryl Gel Cover Glam je primeren za grajeno francosko manikiro, lahko  pa ga uporabite tudi kot samostojni akril gel, saj vsebuje drobne perlice, ki bo vaš dizajn še bolj izpopolnil.

POSTOPEK UPORABE: Za uporabo Acryl Gel Cover Glam obvezno uporabite tudi tekočino Acryl Gel Drops, s pomočjo katere boste akril gel lahko oblikovali. Po pripravi naravnega nohta uporabite tudi Primer Acid Free in tanko plast baze Building Base Universal. S spatulo nanesete željeno količino akril gela na noht, čopič pomočite v tekočino Acryl Gel Drops in pričnete z oblikovanjem. Po oblikovanju nohte posušite v lučki, obrišete disperzijsko plast in lahko začnete s piljenjem. 

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Polyurethane Crosspolymer-2, Di-HEMA Trimethyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Diacrylat, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, CI 77891, Triethylene Glycol Dimethacrylate, CI 77491, p-Hydroxyanisole, CI 77266, CI 15850, Hydroquinone