0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Acryl Gel Frosted Pink 30ml

Acryl Gel Frosted Pink znamke Divine Nails je revolucionarni akril gel najnovejših formulacij, ki zagotavlja izjemno kvaliteto.
Acryl Gel Frosted Pink 30ml
Acryl Gel Frosted Pink 30ml
Acryl Gel Frosted Pink 30ml

Akril gel je visoke viskoznosti, kar omogoča izjemno enostavno modeliranje in oblikovanje, primeren je za krajše ali daljše nohte vseh oblik. Uporabite lahko tudi za grajene tehnike geliranja.  Po polimerizaciji je gel trden, vendar ostane fleksibilen in zelo enostaven za piljenje. 

NASVET: Poleg Acryl Gel Frosted Pink vam priporočamo tudi uporabo čopiča »Acryl Gel«, ki ima na drugem koncu tudi spatulo. Ščetine čopiča so skrbno izbrane in oblikovane, zato bo delo z njim še lažje. Acryl Gel Clear ni primeren za delo z bleščicami.

POSTOPEK UPORABE: Za uporabo Acryl Gel Frosted Pink obvezno uporabite tudi tekočino Acryl Gel Drops, s pomočjo katere boste akril gel lahko oblikovali. Po pripravi naravnega nohta uporabite tudi Primer Acid Free in tanko plast baze Building Base Universal.  S spatulo nanesete željeno količino akril gela na noht, čopič pomočite v tekočino Acryl Gel Drops in pričnete z oblikovanjem. Po oblikovanju nohte posušite v lučki, obrišete disperzijsko plast in lahko začnete s piljenjem. 

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Ingredients/INCI: Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Polyurethane Crosspolymer-2, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Diacrylat, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, CI 77891, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, CI 77742, P-Hydroxyanisole, CI 45410, CI 45380, Hydroquinone.