0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Acryl Gel Cover Natural 30ml

Acryl Gel Cover Natural znamke Divine Nails je revolucionarni akril gel najnovejših formulacij, ki zagotavlja izjemno kvaliteto.
Best Seller
Acryl Gel Cover Natural 30ml
Acryl Gel Cover Natural 30ml
Acryl Gel Cover Natural 30ml

Akril gel je visoke viskoznosti, kar omogoča izjemno enostavno modeliranje in oblikovanje, primeren je za krajše ali daljše nohte vseh oblik. Uporabite lahko tudi za grajene tehnike geliranja.  Po polimerizaciji je gel trden, vendar ostane fleksibilen in zelo enostaven za piljenje. 

NASVET: Poleg Acryl Gel Cover Natural vam priporočamo tudi uporabo čopiča »Acryl Gel«, ki ima na drugem koncu tudi spatulo. Ščetine čopiča so skrbno izbrane in oblikovane, zato bo delo z njim še lažje. Acryl Gel Cover Natural je primeren za grajeno francosko manikiro. 

POSTOPEK UPORABE: Za uporabo Acryl Gel Cover Natural obvezno uporabite tudi tekočino Acryl Gel Drops, s pomočjo katere boste akril gel lahko oblikovali. Po pripravi naravnega nohta uporabite tudi Primer Acid Free in tanko plast baze Building Base Universal. S spatulo nanesete željeno količino akril gela na noht, čopič pomočite v tekočino Acryl Gel Drops in pričnete z oblikovanjem. Po oblikovanju nohte posušite v lučki, obrišete disperzijsko plast in lahko začnete s piljenjem. 

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Polyurethane Crosspolymer-2, Di-HEMA Trimethyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Diacrylat, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, CI 77891, Triethylene Glycol Dimethacrylate, CI 77491, CI 77266, CI 15850, p-Hydroxyanisole, Hydroquinone, CI 77492.