0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Gel Polish Miss Pink 10ml

Gel Polish z bleščicami.
Gel Polish Miss Pink 10ml
Gel Polish Miss Pink 10ml

Gel Polish barva z bleščicami. Izjemna formulacija barve omogoča zelo enostaven nanos. Prav tako ima barva odličen oprijem na nohtu, ki omogoča popoln dizajn. Skrivnost enostavnega nanosa se skriva tudi v inovativnem in kvalitetnem čopiču z ultra mehkimi ščetinami. Lak se ne skrči in zliva v obnohtno kožico. Po polimerizaciji ima lak bleščeč sijaj.


POSTOPEK UPORABE: Po oblikovanju gel laka, gradilnega gela, gel akrila ali akrila je noht pripravljen na nanos barve. Z nohtov očistimo prah s ščetko in nanesete prvo tanko plast barve. Po polimerizaciji ponovite postopek in nanesete še drugo tanko plast barve (za bolj intenziven odtenek). Na koncu zaključite s sijajem Glass Look Top Coat.

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate), Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77492, p-Hydroxyanisole, CI 45410