0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Gel Polish Cosmopolitan 10ml

Gel Polish barva odlične pigmentacije, ki je 100% prekrivna. Izjemna formulacija omogoča zelo enostaven nanos brez prosojnih lis ali madežev.
NEON
Gel Polish Cosmopolitan 10ml
Gel Polish Cosmopolitan 10ml

Gel Polish barva odlične pigmentacije, ki je 100% prekrivna. Izjemna formulacija omogoča zelo enostaven nanos brez prosojnih lis ali madežev. Prav tako ima barva odličen oprijem na nohtu, ki omogoča popoln dizajn. Skrivnost enostavnega nanosa se skriva tudi v inovativnem in kvalitetnem čopiču z ultra mehkimi ščetinami. Lak se ne skrči in zliva v obnohtno kožico. Po polimerizaciji ima lak bleščeč sijaj. 

NASVET: Kljub odlični prekrivnosti priporočamo, da barvo nanesete v dveh tankih plasteh. 

POSTOPEK UPORABE: Po oblikovanju gel laka, gradilnega gela, gel akrila ali akrila je noht pripravljen na nanos barve.  Z nohtov očistimo prah s ščetko in nanesete prvo tanko plast barve. Po polimerizaciji ponovite postopek in nanesete še drugo tanko plast barve. Na koncu zaključite s sijajem Base&Top ali Exteme Shine Top Coat.

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Ingredients/INCI: Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate), Triethylene Glycol Dimethacrylate, Acrylate Resin, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, CI 15850:1, Silica Caprylyl Silylate, P-Hydroxyanisole