0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Gel Polish Black 10ml - NEW FORMULA

Gel Polish barva odlične pigmentacije, ki je 100% prekrivna. Izjemna formulacija omogoča zelo enostaven nanos brez prosojnih lis ali madežev.
Gel Polish Black 10ml - NEW FORMULA

Odkrij Gel Polish Black z novo, izboljšano formulo, ki se ne guba in ne pušča sledi. 

Barva je odlične pigmentacije, ki je 100% prekrivna. Izjemna nova formulacija omogoča zelo enostaven nanos brez prosojnih lis ali madežev. Prav tako ima barva odličen oprijem na nohtu, ki omogoča popoln dizajn. Skrivnost enostavnega nanosa se skriva tudi v inovativnem in kvalitetnem čopiču z ultra mehkimi ščetinami. Lak se ne skrči in zliva v obnohtno kožico. Po polimerizaciji ima lak bleščeč sijaj. 


POSTOPEK UPORABE: Po oblikovanju gel laka, gradilnega gela, gel akrila ali akrila je noht pripravljen na nanos barve. Z nohtov očistimo prah s ščetko in nanesete prvo tanko plast barve. Po polimerizaciji ponovite postopek in nanesete še drugo tanko plast barve. Na koncu zaključite s sijajem Glass Look Top Coat.

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Ingredients/INCI: Aliphatic Urethane Acrylate, Urethane Methacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Acrylate, Peg-3 Trimethylolpropane Triacrylate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate), Acrylate Resin, Hydroxypropyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Triethyleneglycol Divinylether, Pentaerythrityl Tetraacrylate, Triethylene GLYCOL Dimethacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, CI 77266, Silica Caprylyl Silylate, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionate, BHT, P-Hydroxyanisole.