0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Gel Polish Miss Lilac 10ml

Gel Polish barva z bleščicami.
Gel Polish Miss Lilac 10ml
Gel Polish Miss Lilac 10ml

Našemu priljubljenemu odtenku Miss Pink smo sedaj dodali še tri nove. Izjemna formulacija barve omogoča zelo enostaven nanos. Prav tako ima barva odličen oprijem na nohtu, ki omogoča popoln dizajn. Skrivnost enostavnega nanosa se skriva tudi v inovativnem in kvalitetnem čopiču z ultra mehkimi ščetinami. Lak se ne skrči in zliva v obnohtno kožico. Po polimerizaciji ima lak bleščeč sijaj.


POSTOPEK UPORABE: Po oblikovanju gel laka, gradilnega gela, gel akrila ali akrila je noht pripravljen na nanos barve. Z nohtov očistimo prah s ščetko in nanesete prvo tanko plast barve. Po polimerizaciji ponovite postopek in nanesete še drugo tanko plast barve (za bolj intenziven odtenek). Na koncu zaključite s sijajem Glass Look Top Coat.

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Ingredients/INCI: Aliphatic Urethane Acrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Acrylate, Peg-3 Trimethylolpropane Triacrylate Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate), Acrylate Resin, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, CI 77742, CI 77891, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionate, P-Hydroxyanisole.