0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Builder Camouflage Rose 30ml - odprodaja

Builder Camouflage Rose je kamuflažni gradilni gel vrhunske kakovosti z visoko »yelly« viskoznostjo čudovitega natural-rose odtenka.
Builder Camouflage Rose 30ml - odprodaja
Builder Camouflage Rose 30ml - odprodaja
Builder Camouflage Rose 30ml - odprodaja

Builder Camouflage Rose je kamuflažni gradilni gel vrhunske kakovosti z visoko »yelly« viskoznostjo čudovitega natural-rose odtenka. Gel je lepo pigmentiran z odlično prekrivnostjo. 

Primeren je za krajše in daljše nohte. Z njim lahko podaljšujete in zgradite noht. Lahko ga uporabite tudi za grajeno francosko manikiro, saj ne zateka v obnohtno kožico. Gel po polimerizaciji ne spremeni odtenka barve.

NASVET: Priporočamo, da v primeru daljših nohtov aplicirate dve plasti gela (do 3mm debeline), saj zaradi močne pigmentiranosti na ta način poskrbimo za optimalno polimerizacijo v lučki. 

Čas sušenja: 2min UV/90sec LED

Sestavine

Urethane Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Pentaerythritol, Ethoxylated, Esters With Acrylic Acid, Silica Caprylyl Silylate, Ditrimethylolpropane Tetraacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Benzoyl Isopropanol, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Methyl Benzoylformate, CI77891, CI77499, CI15850, p-Hydroxyanisole